Weer 10 trainers die hun train-de-trainer certificaat hebben behaald

06 maart 2019

0

ontwikkeling gaat door

Vrijdag 1 maart j.l. was alweer de laatste avond van de sv Hoofddorp train-de-trainer cursus. Alle 10 deelnemers hebben de cursus succesvol afgerond en hun certificaat behaald (zie foto). De cursus bestaat elke avond uit een theorie- en een praktijk gedeelte. Ook dit jaar is de cursus weer zeer hoog gewaardeerd met een 9,1! Het voorziet duidelijk in een behoefte.

  

Na 3 seizoen train-de-trainercursus bij sv Hoofddorp kunnen we met trots constateren dat we de afgelopen 3 seizoenen 40 onderbouw trainers (Benjamini's tot O 13) hebben gecertificeerd. Wij zijn heel blij dat zoveel van onze sv Hoofddorp trainers er voor kiezen zich verder te ontwikkelen!

Belangstelling voor KNVB pupillentrainercursus op ons eigen complex volgend seizoen?

Naast de train-de-trainer cursus zijn er ook diverse mogelijkheden om je verder in het trainen te bekwamen via een KNVB cursus. sv Hoofddorp overweegt komend seizoen een KNVB pupillencursus op ons eigen complex te laten organiseren. Dit is een cursus die uit 8 avonden van 3 uur bestaat, met elke avond een theorie- en een praktijk gedeelte. Cursusgeld bedraagt eur 300. Onder voorwaarden is sv Hoofddorp bereid (een deel van) dit cursusgeld voor haar rekening te nemen. Voor het realiseren van een KNVB pupillencursus op ons complex zijn tenminste 16 deelnemers nodig. Nadere info over de inhoud en studiebelasting vind je op de site van de KNVB 

Heb jij belangstelling voor deze KNVB-cursus volgend seizoen of wil je hier meer informatie over ontvangen? Laat dit dan weten aan Inge de Graaf, onze jeugdsecretaris, via svh-jeugdsecretaris@kpnmail.nl.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: