Ajax talentendag op locatie

25 oktober 2016

0

Woensdag 9 november voor geboortejaren 2008, 2009, 2010.

AFC Ajax organiseert in samenwerking met ABN Amro de Talentendag op Locatie.
Deze keer op 9 november vanaf 14:30 bij Kon. HFC Haarlem. Het is de 2e keer dat deze activiteit wordt ontplooid binnen de jeugdscouting en in samenwerking met Ajax’s partnerclubs. Ajax wil zich nog zichtbaarder maken in de regio bij de amateurclubs en tegelijkertijd de jongste jeugd nog beter en vroeger in kaart krijgen. Daarbij is gekozen voor de formule van regionale talentendagen, waarbij Ajax een middag langskomt bij een partnerclub en de Amsterdamse voetbalclub een volwaardige activiteit neerzet voor de talentvolle jeugd van betreffende regio (dus ook van andere clubs, niet enkel spelers van de ontvangende club). 

Deze regionale talentendagen zijn geen vervanging van, maar een aanvulling op de centrale Talentendagen in de voorjaarsvakantie. Ajax zal aanwezig zijn met de jeugdscouts en de meest talentvolle jongens komen in aanmerking voor de Ajax voetbalschool.
Schrijf je snel in, want vol is vol. Meer informatie en inschrijven: http://www.ajax.nl/teams/opleiding-1/talentendagen-op-locatie.htm.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: