S.V. Hoofddorp talentendagen 2017

26 maart 2017

Ben jij het nieuwe S.V. Hoofddorp-talent? (en nog geen lid van onze vereniging?)

S.V. Hoofddorp beschikt over één van de beste jeugdopleidingen van de regio Haarlemmermeer en kent een nauw samenwerkingsverband met AFC Ajax.

Heb je als jeugdspeler voldoende talent en ambitie  om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van je geboortejaar bij S.V. Hoofddorp uit te komen en ben je nog geen lid? Dan heeft S.V.Hoofddorp voor jou de beste jeugdopleiding! Kom naar een proeftraining en laat zien welke kwaliteiten je hebt.

Data van de talentendagen:

geboortejaar 2004/2005: dinsdag 4 april, van 19.00-20.00
geboortejaar 2006/2007: woensdag 5 april, van 18.00-19.00
geboortejaar 2008/2009: dinsdag 4 april, van 17.30-18.30

Geef je op!

Val je buiten deze leeftijdscategorieën, geef je dan toch op, je wordt eventueel uitgenodigd voor een stage bij jouw leeftijdscategorie. Keeperstalenten zijn extra welkom!

Meld je aan via email: talentendagen@svhoofddorp.nl. Graag een half uur voor aanvang aanmelden! Talentendagen gaan onder alle weersomstandigheden door. Sportkleding en voetbalschoenen meenemen. Locatie: Sportcomplex de IJvelden, IJweg 1155, 2133 MJ Hoofddorp.

AANVULLENDE INFORMATIE

Door de grote belangstelling van betaald voetbalclubs voor de talenten van S.V. Hoofddorp, is de jeugdopleiding van deze vereniging ook dit seizoen weer op zoek naar extra aanvulling voor haar hoogste jeugdselectieteams.

Talentendagen

Om het huidige hoge peil over de gehele breedte te handhaven zoekt S.V. Hoofddorp nieuwe talenten uit de regio die graag op hoog niveau willen voetballen en zich verder willen ontwikkelen als voetballer. Binnenkort organiseert S.V. Hoofddorp daartoe op 4 en 5 april 2017 haar talentendagen. Daaraan kan elke pupil in de categorie JO9 t/m JO13, die nog geen lid is van S.V. Hoofddorp deelnemen en krijgt de mogelijkheid om zijn/haar kwaliteiten te tonen. Ook worden de nieuwe aanmeldingen van de bestaande wachtlijst uitgenodigd. Spelers die vorig jaar in positieve zin opvielen, maar geen plaats kregen, worden opnieuw uitgenodigd voor de proeftrainingen. Voor alle aanmeldingen geldt, dat bij het aanmelden altijd naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en de huidige club en team moet worden vermeld. De talentendagen gaan ook bij slechte weersomstandigheden gewoon door.

Talent stroomt door

Afgelopen jaren is veel talent bij S.V. Hoofddorp doorgestroomd naar betaald voetbalorganisaties (BVO’s). De afgelopen seizoenen verlieten vele jeugdspelers de club  om de overstap te maken naar een betaald voetbalclub, waaronder Ajax, AZ, FC Groningen, SC Heerenveen en Vitesse. S.V. Hoofddorp is trots op de belangstelling van de BVO’s voor haar spelers. Het is opnieuw een bevestiging dat S.V. Hoofddorp  over één van de beste amateurjeugdopleidingen in de regio beschikt. Onlangs is de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp door de KNVB regionaal gecertificeerd. Ook de officiële samenwerking met AFC Ajax is daarvan een bewijs.

Vakkundig trainerskorps

De jeugdselectieteams staan onder professionele leiding van gediplomeerde en vakkundige trainer/coaches die de nadruk leggen op de ontwikkeling van talent. Spelers worden beter ontwikkeld door op hoog niveau te trainen en te spelen met goede medespelers. De jeugdselectieteams van S.V. Hoofddorp spelen allen op hoog niveau en profileren zich door hun positieve spelopvatting en verzorgd voetbal.