KOM NAAR TALENTENDAGEN S.V. HOOFDDORP

15 maart 2016

0

voor één van de beste jeugdopleidingen

Kom naar de talentendagen van S.V. Hoofddorp. Onze vereniging heeft een van de beste jeugdopleidingen van de regio en kent een nauw samenwerkingsverband met AFC Ajax.

Heb je als jeugdspeler voldoende talent en ambitie  om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van je geboortejaar bij S.V. Hoofddorp uit te komen en ben je nog geen lid? Dan heeft S.V.Hoofddorp voor jou de beste jeugdopleiding! Kom naar een proeftraining en laat zien welke kwaliteiten je hebt. Aanmelden via email: talentendagen@svhoofddorp.nl

Data van de talentendagen:

geboortejaar 2003 en 2004: dinsdag 5 april, van 18:45 tot 19:45 uur;

geboortejaar 2005 en 2006: woensdag 6 april, van 18:00 tot 19:00 uur;

geboortejaar 2007 en 2008: dinsdag 5 april, van 17:30 tot 18:30 uur;

 

Val je buiten deze leeftijdscategorieën, meld je dan toch aan, dan word je eventueel uitgenodigd voor een stage bij jouw leeftijdscategorie. Melden een half uur voor aanvang en sportkleding en voetbalschoenen meenemen. Locatie van de talentendagen: Sportcomplex de IJvelden, IJweg 1155,  2133 MJ Hoofddorp

Meer informatie:

TALENTENDAGEN S.V. HOOFDDORP 2016

Door de grote belangstelling van betaald voetbalclubs voor de talenten van S.V. Hoofddorp is de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp op zoek naar extra aanvulling voor haar hoogste jeugdselectieteams.

Talent stroomt door

Afgelopen jaren is veel talent bij S.V. Hoofddorp doorgestroomd naar betaald voetbalorganisaties (BVO’s). Ook het afgelopen seizoen verlieten een aantal jeugdspelers de club  om de overstap te maken naar een betaald voetbalclub, waaronder Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. S.V. Hoofddorp is trots op de belangstelling van de BVO’s voor haar spelers. Het is opnieuw een bevestiging dat S.V. Hoofddorp  over één van de beste amateurjeugdopleidingen in de regio beschikt. Ook de officiële samenwerking met Ajax is daarvan een bewijs.

Vakkundig trainerskorps

De jeugdselectieteams staan onder professionele leiding van gediplomeerde en vakkundige trainer/coaches die de nadruk leggen op de ontwikkeling van talent. Spelers worden beter ontwikkeld door op hoog niveau te trainen en te spelen met goede medespelers. De jeugdselectieteams van S.V. Hoofddorp spelen allen op hoog niveau en profileren zich door hun positieve spelopvatting en verzorgd voetbal.

Talentendagen

Om dit niveau over de gehele breedte te handhaven zoekt S.V. Hoofddorp nieuwe talenten uit de regio die graag op hoog niveau willen voetballen en zich verder willen ontwikkelen als voetballer. Binnenkort organiseert S.V. Hoofddorp op 5 en 6 april a.s. een aantal talentendagen voor  F-, E – en D-pupillen waaraan iedereen, die nog geen lid is van S.V. Hoofddorp kan deelnemen en de mogelijkheid krijgt om zijn kwaliteiten te tonen. Spelers die vorig jaar in positieve zin opvielen, maar geen plaats kregen, worden uitgenodigd voor proeftrainingen. Voor alle aanmeldingen geldt, dat bij het aanmelden altijd naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en de huidige club en team moet worden vermeld. De talentendagen gaan ook bij slechte weersomstandigheden gewoon door. Aanmelden via:  talentendagen@svhoofddorp.nl.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: