Interne talentendagen geslaagd

22 januari 2019

0

Met maar liefst 90 deelnemers

Dit seizoen is S.V. Hoofddorp gestart met de interne talentendagen. En als je als club iets nieuws introduceert, is het altijd even spannend hoe dit uitpakt.

Na twee interne talentendagen mogen we nu gerust uitspreken dat het een groot succes is. Bij de eerste talentendag deden zo’n 80 spelers uit de breedtesport mee en afgelopen vrijdag, tijdens de tweede interne talentendag, mochten wij zelfs ruim 90 deelnemers verwelkomen! Onder leiding van enkele selectietrainers werd een lekkere training afgewerkt. Scouts langs de lijn hebben tijdens deze training een prima beeld kunnen krijgen van het niveau binnen de breedtesport-tak van S.V. Hoofddorp.

Er volgt nog een derde interne talentendag. Voor deze activiteit worden spelers uitgenodigd die positief zijn opgevallen tijdens de interne talentendagen óf binnen zijn of haar team. Heb je vragen/opmerkingen over de talentendagen of over de (interne) scouting in het algemeen? Neem dan contact op met Dennis Grimbergen via talentendagen@svhoofddorp.nl

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: