Talent gezocht

04 maart 2018

0

Bestemd voor niet-S.V. Hoofddorp-leden.

Heb jij als jeugdspeler voldoende talent én ambitie om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van je geboortejaar bij S.V. Hoofddorp uit te komen en ben je nog geen lid? Dan biedt S.V. Hoofddorp jou een uitstekende jeugdopleiding! Meld je aan voor een proeftraining en wie weet laat jij zien welke kwaliteiten je hebt.

Aanmelden

Aanmelden via email: talentendagen@svhoofddorp.nl

Vermeld in de mail: voor- en achternaam – geboortedatum -  huidige club - huidige team en positie.

Vakkundigheid

De jeugdselectieteams staan onder professionele leiding van gediplomeerde en vakkundige trainer/coaches die de nadruk leggen op de ontwikkeling van talent. Spelers kunnen zich goed ontwikkelen door op hoog niveau te trainen en te spelen. De jeugdselectieteams van S.V. Hoofddorp spelen allen op hoog niveau en profileren zich door hun positieve spelopvatting en verzorgd voetbal. Om dit niveau over de gehele breedte te handhaven, zoekt S.V. Hoofddorp nieuwe talenten uit de regio die graag op hoog niveau willen voetballen en zich verder willen ontwikkelen als voetballer.

Gecertificeerde jeugdopleiding en samenwerkingsverband AFC Ajax

S.V. Hoofddorp speelt in de onderbouw op hoofdklasse niveau. De O13 t/m O19 selectieteams spelen allen op divisieniveau.
Daarnaast kent S.V. Hoofddorp een nauw samenwerkingsverband met AFC AJAX én is de club in het bezit van een KNVB certificaat Regionale Jeugdopleiding

 Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: