Fysiotherapeut Sven Vos neemt afscheid

31 januari 2017

0

Na ruim 16 jaar als sportfysiotherapeut verbonden te zijn geweest aan S.V. Hoofddorp nam Sven Vos afscheid van onze vereniging.

Sven is teruggekeerd naar het mooie Oldenzaal, een plaats waar hij destijds ook vandaan kwam om in onze polder te gaan werken. S.V. Hoofddorp was voor Sven zijn eerste sportploeg in de regio en hierna heeft hij nog bij vele sportteams zijn kennis en kunde van de sporttherapie uitgeoefend. Bij onze vereniging is Sven begonnen bij Zondag-1 en in de loop der jaren heeft zijn fysiopraktijk ook de overige senioren- en jeugdselectieteams van onze club onder zijn hoede gehad. Altijd stond Sven met een tomeloze inzet klaar voor blessurebehandeling, blessurepreventie en revalidatietraining voor zijn spelers.

Afgelopen zondag werd na de mooie overwinning van Zondag-1 tegen United/Davo in de kleedkamer door de spelersgroepen 1-2-3 en de begeleiding van de 3 teams op een prachtige wijze afscheid genomen van Sven Vos. Een boeket bloemen, een ingelijst S.V. Hoofddorp-shirt en een voetbalweekend naar zijn geliefde Bayern München heeft de selectie hem aangeboden en in de bestuurskamer heeft het bestuur afscheid genomen met een prachtig kristallen aandenken aan S.V. Hoofddorp en nieuwe voetballen voor in zijn nieuwe praktijk in Oldenzaal. Sven, hartelijk dank voor ruim 16 jaar medische begeleiding bij S.V. Hoofddorp en heel veel geluk, plezier en succes voor de toekomst !

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: