SV Blog: Afscheidscadeautje voor Okan

01 juni 2019

Een spannende wedstrijd uit tegen Argon, dat was het zeker! Binnen 1 minuut kwam JO10-6 met 0-1 voor na een prachtig doelpunt van Luka.

Het werd een beladen wedstrijd. Niet vanwege nare voorvallen, maar wij nemen afscheid van Okan. Okan is al sinds de JO8 onze links achter. Een topverdediger! We gaan hem missen en onze doelstelling was afscheid met winst.
Nadat we na de rust met 1-3 startten, kwamen we zelfs op achterstand 5-3. Tijd voor een time-out en een laatste peptalk. Het moment dat de coaches hun zegje hebben gedaan, roept Justin zijn teamgenoten op: 'we gaan voor winst voor Okan!', gevolgd door de yell in koor 'JO10-6, wij zijn de beste!'.
De mannen staan in vuur en vlam! Ze gaan vol voor de winst en werken samen als een geoliede machine. Een genot om naar te kijken en als coach glimmend van trots en tot tranen geroerd, klinkt met 5-7 winst het eindsignaal!!
Onze mannen, onze trots! Gedragen met en voor elkaar. Een team, een eenheid. Ze gaan voor elkaar door het vuur, gunnen elkaar de wereld.
Lieve Okan, kanjer, we gaan je zo missen! We wensen je alle goeds en heel veel plezier bij de squash. Kom je ons af en toe nog eens aanmoedigen?

High five ✋🏼 JO10-6!

P.s. Heb jij ook een team of speler om in het zonnetje te zetten? Neem even contact op, dan gaan we dat regelen!

📝 & 📷 Marlies Wesselius - Gerritsen, B.U.NIQ Coaching & Training
Met toestemming van alle ouders van de JO10-6