S.V. HOOFDDORP ontvangt 50 jaar oud voetbal historie

08 oktober 2019

oud gedienden bezoeken de club voor reünie

Op zondag 13 oktober a.s. 'hangt SVH de vlag - en legt zij de loper uit' voor oud ETOers en de eerste selectie van de fusie met Hoofddorpse Boys in 1970.

Het bestuur heeft een uitgebreid programma voorbereid om het de reünisten, van een halve eeuw geleden, aan niets te laten ontbreken.
Op sportpark De IJvelden zullen, vanaf 13.00 uur, voorafgaand aan de Haarlemmermeerse derby: SVH-DSOV, een 40 tal reünisten met voetballers van voor en de eerste selectie van de fusie tussen beide Hoofddorpse voetbalclubs worden ontvangen.
Met hun partners en na 5 jaar zullen zij er weer te gast zijn om het voetbal verleden en natuurlijk andere levenszaken, op te halen!
De prettige contacten met het bestuur, hebben ertoe geleid dat het de oud spelers en organisatoren Berend Mannessen, Piet Tameris, Frans Steinmetz en Ko Alewijn met hun oud voetbal collega's het van 13.00 t/m 17.00 uur bij SVH aan niets zal ontbreken.
Na de ontvangst met koffie/thee en appeltaart zal de trainer van het 1e elftal, de heer Jethro Abram, de reünisten toespreken en het beleid en de verwachtingen toelichten.
Vanaf 14.00 uur zullen de 'oudjes' getuige kunnen zijn van de 'clash' tussen de thuisploeg en de Vijfhuizense opponent.
Door 2 kantine vrijwilligers zullen zij en hun partners, op hun wenken bedient worden en natuurlijk veel bij te praten hebben.
Oude bekenden die zeker van de partij zijn: befaamd doelman Coen Lammerts, 'good-old' Jan Brouwer, Badhoevedorper 'rooie' Roek van Wieringen en mogelijk ook nestor vlaggenist Jan Tameris, die begin dit jaar de 100 is gepasseerd.
Van de fusie selectie hebben trainer Pim Janssen en o.a. Gijs van Duin, Jan Stolwijk, Frans Netcher en mister SVH, Hans Mols, te kennen gegeven van de uitnodiging gebruik  te maken.
Zoals eerder vermeld zijn de afgelopen 5 jaar niet minder dan 5 oud ETO spelers overleden.
Sjors Sodenkamp, Piet van den Kommer, Jan Ramkema, Sijf Oldenburg en Floor van Goethem mogen deze reünie niet meer meemaken, maar hun partners zullen er wel bij zijn.
Omstreeks 17.00 uur zullen de 'oudgedienden' zich melden bij restaurant L'Hirondelle, waar het gezelschap een 'gezellig' en te verwachten, smakelijk meergangen menu geserveerd krijgt.
Het spreekt vanzelf dat de gasten zich, in de omgeving van het oude Concoursterrein, de voormalige thuishaven van de ETOers, op hun gemak zullen voelen en er een mooie avond van zullen maken.
Rond 20.00 uur is het einde gepland van dit, naar uitgekeken, weerzien!