S.V. Hoofddorp en Simons na vijf jaar uit elkaar

21 december 2016

Na een positief verlopen overleg tussen hoofdtrainer Jimmy Simons en het bestuur van S.V. Hoofddorp, is in uitstekend gemeenschappelijk overleg besloten het huidig lopende contact voor het aankomend seizoen 2017/2018 niet te verlengen.

Hiermee komt een eind aan een zeer prettige vijf jaar durende samenwerking tussen de Hoofddorpse club en haar hoofdtrainer.

Bestuur, spelersgroep en begeleidingsstaf staan zeer positief ten opzichte van de huidige verrichtingen van de hoofdtrainer, maar zien na jaren intensieve samenwerking, een nieuw gezicht voor de groep als stimulerende impuls voor versterkte kansen naar een ambitieuze stap hogerop, zoals dat past bij S.V. Hoofddorp.

De komende periode gaat het bestuur gesprekken voeren om de ontstane vacature voor het nieuwe seizoen in te vullen. Jimmy Simons heeft zelf  de ambitie uitgesproken, dat hij in de 2e seizoenshelft samen met de spelers van Zondag-1 voor positieve resultaten zorgt, die de doelstelling voor een minimaal hoge positie in de 2e klasse als opstap naar hoger, verwezenlijkt. Spelers, begeleiders en leden van S.V. Hoofddorp zijn inmiddels door het bestuur geïnformeerd.