S.V. Hoofddorp 90 jaar

02 januari 2017

17 juli 2017 bestaat S.V. Hoofddorp 90 jaar. Het bestuur wil dit graag samen met de leden feestelijk gaan vieren. Daarvoor heeft het bestuur een eerste aanzet gemaakt.

Uitgangspunten

Bij het opzetten van de eerste plannen is er rekening mee gehouden, dat er voor elk wat wils is, dat de activiteiten breed gedragen moeten worden, er bestuurlijke inbreng plaatsvindt van idee tot uitvoering. Het herkenbaar jubileum-logo is inmiddels in gebruik genomen. Voorwaarde bij opzet is dat alle (spelende en niet spelende) leden en vrijwilligers een leuke activiteit hebben,  waarbij de sponsors niet mogen worden vergeten. Soort activiteiten zijn sport/spel, gezinsfeest, sociaal karakter.

Activiteiten (nog niet definitief)

Er zijn twee hoofdperiodes waarin hoofdactiviteiten worden ontwikkeld: in mei en september.

mei:                 Quiz-Night, Gala/benefietavond, jubileum/benefietwedstrijd Zondag1 inclusief jubileum-barbecue

september:      jubileumwedstrijden selecties O16 t/m O19, Game League avond, jeugdsportdag/weekend (pannavoetbal, zeskamp) + aansluitend feestavond

aanvullend:     juni: 7 x 7 toernooi senioren inclusief barbecue.

Verder staan alle reguliere activiteiten in het kader van 90-jarig jubileum, zoals jeugdtoernooien, bedrijfsvoetbaltoernooi etc.

Oproep: geef je op als vrijwilliger!

Namens het bestuur wordt iedereen binnen onze vereniging opgeroepen zich als vrijwilliger beschikbaar te stellen voor de feestcommissie en ook anderen te vragen te helpen bij de voorbereiding en uitvoering van activiteiten. Doe mee en geef je op bij Jos van Bakel of Ton Hofstra.