S.V. HOOFDDORP 1 (zondag) ook volgend seizoen Eersteklasser

28 mei 2019

We spelen ook volgend seizoen in de zondag eerste klasse A.

Niet echt een leuk seizoen achter de rug, in verband met de vele blessures en ongelukkige wedstrijden, desondanks is een top prestatie geleverd wanneer het echt nodig was.

Een top prestatie in de laatste 4 wedstrijden: 2-3 winst uit tegen Hillegom, 1-1 gelijk thuis tegen Zaanlandia, 0-1 winst uit tegen FC Uitgeest en uiteindelijk hielden we op de slotdag een punt over aan het duel tegen AFC’34 (0-0), precies wat nodig was om Zeeburgia, voor het geval dat de concurrent zou winnen, sowieso achter ons te houden.

De Alkmaarders waren al uitgespeeld, maar leken hun oude trainer niet zomaar een positief resultaat (en daarmee handhaving) gunnen. In de derde minuut mikten ze vanaf vijf meter voor het doel over. Hierna besloten de bezoekers iets meer in te zakken en moesten wij het spel maken. Pas na een halfuur slaagde JO19-1 speler Miliano Groenbast erin om met een schot op de paal het publiek weer te laten opveren. Vlak voor rust was ook Sven Wierda dichtbij een openingstreffer. De spits faalde echter oog-in-oog met doelman van AFC’34.

Diezelfde keeper leverde vrij snel na de theepauze de bal in bij Mohamed Chih, maar zijn schot vanaf zo’n dertig meter vloog een meter over het lege doel. Tien minuten voor tijd was AFC’34 weer gevaarlijk. Een vrije trap kwam in de kluts voor de voeten van een AFC’34 speler. Zijn inzet werd gekeerd door Jan Ziere, die in zijn allerlaatste wedstrijd als keeper zijn doel schoon hield.

In de brilstand kwam geen verandering meer. Door het doelpuntloze gelijkspel zijn wij op de elfde plek geëindigd.

Bron: Een beetje Onur Ozyigit  :) en een beetje Het Amsterdamsche Voetbal

SECTIE COMMUNICATIE & PR IS OP ZOEK NAAR JOU!

Wij zijn op zoek naar 1 of meerdere reporters die het leuk vinden om verslag te doen van de wedstrijden van onze vlaggenschepen.

S.V. Hoofddorp 1 (zondag) speelt de competitiewedstrijden op zondag. Wanneer er thuis wordt gespeeld beginnen de wedstrijden 14:00, bij uitwedstrijden kan dit nog wel eens verschillen maar ligt het vaak wel rond die tijd. Vind jij het leuk om te schrijven over voetbal en ben je bereid om jouw schrijfkunsten los te laten op de wedstrijden van S.V. Hoofddorp 1 (zon)? Neem dan contact op met Onur Ozyigit, Sectie Communicatie & PR via 0653134782 of mail naar communicatie@svhoofddorp.nl.

Sectie Communicatie & PR is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van S.V. Hoofddorp en is daarom ook actief op meerdere gebieden binnen en buiten de vereniging. Heb je interesse om actief te zijn voor S.V. Hoofddorp, en wil je het team “Communicatie” versterken? Neem dan snel contact met ons op.