Stem op sv Hoofddorp

08 oktober 2020

Ben je klant bij RABOBANK, dan kun je je vereniging helpen..!

Beste leden,

We doen dit jaar weer mee aan de Rabo Clubsupport campagne! Help jij onze club door te stemmen op sv Hoofddorp? Iedere stem is namelijk geld waard. Hoe meer stemmen sv Hoofddorp krijgt, des te hoger de donatiebijdrage van de Rabobank aan onze club.

Hoe kan ik stemmen?

Vanaf vandaag kunnen alle Rabobank leden stemmen. Tot en met 25 oktober kun jij jouw stem online uitbrengen.

Hoe werkt het stemmen in de app?

Door in te loggen in de app of op rabobank.nl en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Zo help je sv Hoofddorp aan een mooie donatie in 2020!