Stars voetbaldagen 27 t/m 29 augustus 2018

01 februari 2018

0

Spectaculaire 10e editie!

De organisatie van STARS is trots dat zij dit jaar het 10-jarig jubileum van Stars in their Eyes kan vieren en dat mag zeker niet zomaar voorbijgaan. De voorbereidingen zijn al gestart om er dit jaar iets speciaals van te gaan maken. S.V. Hoofddorp is maatschappelijk partner van deze unieke organisatie.

Vriendschap met jongens in Zuid-Afrika

Komende zomer gaan we vlammen met leuke extra activiteiten die in het teken staan van onze vriendschap met en betrokkenheid bij onze jonge vrienden in Zuid-Afrika. Wij vinden het fantastisch dat er elk jaar weer zoveel kinderen willen meedoen. Hierdoor kunnen we ook elke keer weer een mooi bedrag geven aan de kinderen waar wij ons zeer betrokken bij voelen. Voor maar € 75 per deelnemer ontvang je een mooi tenue en een leuke attentie, is het drie dagen plezier maken en krijgt iedereen elke dag een heerlijke lunch, fruit en nog veel meer.

Gelijkblijvende kosten

Ook dit jaar zijn de kosten weer hetzelfde, maar vragen we iedereen wel na te denken of er misschien een vrijwillige extra bijdrage van bijvoorbeeld € 5 of € 10 kan worden gegeven. Dit gebruiken we om onze 10e editie extra leuk te maken en ook om onze vrienden in Zuid-Afrika te laten meegenieten van ons feestje.

Inschrijven

Klik hier voor het inschrijfformulier. Natuurlijk zijn wij ook actief op Facebook en is het formulier ook daar te vinden.
Vanaf nu start de inschrijving en jullie weten: VOL= VOL!
Wij kijken uit naar jullie deelname en beloven er wat moois van te maken!

Chris Schuthof, Mark en Marleen van Poelgeest en Karin Rietbergen

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: