Stars voetbaldagen S.V. Hoofddorp 2016

25 augustus 2016

weer een groot feest!

Jammer, het is weer voorbij, maar wat hebben we genoten met elkaar!

De 8e editie van onze Stars Voetbaldagen waren wederom zeer geslaagd.

Ruim 140 kinderen konden deze dagen genieten van allerlei leuke voetbalactiviteiten en op woensdagmiddag van een echt waterfestijn! Dit konden we natuurlijk niet organiseren zonder de hulp van onze trainers en vrijwilligers. Fantastisch dat jullie er waren!

Daarnaast waren er natuurlijk onze sponsoren die ons hebben geholpen om dit mogelijk te maken. Deli XL, JUMBO Hofman Hoofddorp, House Your Brands, Stukart Tuinen, Gepo Vleeswaren, Wittebol Wijn, Verhage Floriande, HEMA Hoofddorp, Ardea Auto Hoofddorp, ABN AMRO Foundation en Alto Sportswear. Jullie ook super bedankt!

Extra dank aan Bert en Ria van Scheppingen, Cora Rijgersberg en Ria van Eck voor hun al jarenlange hulp tijdens onze voetbaldagen. Top!

Het doel, onze kinderen in Zuid Afrika, kunnen we ook weer blij maken met een mooi bedrag. “2morrow belongs 2 me” (zoals ook op onze bandjes staat) betekent dat zij met geld van ons een toekomst hebben.

Kijk voor info op www.friendsofstars.nl en zie wat er allemaal, ook door andere verenigingen, wordt gedaan.

Natuurlijk gaan wij deze dagen volgend jaar weer organiseren. Zet de datum 28 t/m 30 augustus 2017 alvast maar dik gedrukt in jullie agenda’s ouders, want de kids willen daar zeker weer bij zijn!

Tot volgend jaar!

Organisatie Stars Voetbaldagen S.V. Hoofddorp:

Chris Schuthof
Mark van Poelgeest
Marleen van Poelgeest
Karin Rietbergen

Ben je geinteresseerd in meer foto's neem dan contact op met Dennis Grimbergen