Stars in their Eyes Voetbaldagen 2017

11 april 2017

Een feestje voor de kids. Vanaf maandag 28/8 is het dan zover. Dan staan onze meisjes en jongens te springen om weer deel te nemen aan de 9e editie van onze succesvolle dagen op de velden van S.V. Hoofddorp.

Allereerst mogen zij hun tenue ophalen en zien zij in de kleedkamers wie hun teamgenoten en hun trainers voor de komende drie dagen zijn. Na een kort welkomwoordje en het maken van een teamfoto gaat het dan echt van start. Allerlei voetbalactiviteiten worden in teamverband en individueel gespeeld. Onze trainers en vrijwilligers doen deze drie dagen geheel belangeloos hun uiterste best om het voor de kinderen onvergetelijk te maken.

Drie dagen plezier

Drie dagen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker op het veld bezig zijn. Wie wil dat nu niet? Het is echt genieten voor de deelnemers en trainers.Daarnaast is er elke dag een lekkere lunch verzorgt door de vrijwilligers en wordt er tussendoor natuurlijk ook extra drinken, fruit en een snoepje uitgedeeld.
Sinds een paar jaar is er op de woensdag ons “Opblaas- en waterfestijn”.Twee waterbanen en andere leuke attracties is even weer wat anders dan met en tegen een bal trappen. De kinderen genieten er met volle teugen van en ook voor trainers en vrijwilligers is dat een superleuke afsluiting. Na afloop en na de prijsuitreiking weten wij zeker dat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Geef je nu op

Heb je zin om mee te doen geef je dan op via deze link of FB.

We kunnen maar een beperkt aantal deelnemers laten meedoen, dus wees er snel bij! Het lijkt ons leuk om jullie allemaal op 28/8 te zien! Wat heel belangrijk is om te weten is dat de opbrengst van deze dagen wordt gebruikt om de arme kinderen in de Townships van Zuid Afrika een kans te geven om te gaan sporten. Hiervoor zamelen wij ook gebruikte voetbalschoenen in. Wil je meer weten over onze stichting kijk dan op www.friendsofstars.nl

Chris Schuthof
Mark van Poelgeest