Jeugdspelers Hoofddorp O8-1 uitgenodigd door Amsterdammers

16 september 2019

0

Yvan Nankeng en Thijs Wiersma op stage bij Ajax

Het seizoen is nog maar amper begonnen of Ajax heeft wederom twee talenten van onze vereniging uitgenodigd voor een aantal stage-activiteiten op De Toekomst. Yvan Nankeng en Thijs Wiersma, beiden spelend in onze O8-1, mogen een aantal zondagen meedraaien in de voetbalschool van Ajax. Indien zij dit goed doen, kan deze stage worden verlengd of kunnen ze zelfs in aanmerking komen voor de teamtrainingen.
S.V. Hoofddorp is erg trots dat Yvan en Thijs deze mogelijkheid wordt geboden en we feliciteren beide mannen dan ook hartelijk met deze mooie kans. Het is goed om te zien dat jullie talent is opgevallen. We wensen jullie heel veel plezier en succes bij deze mooie voetbalervaring.

De stage van bovenstaande spelers zo vroeg in het seizoen onderstreept maar weer eens dat de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp een prima podium is voor talentvolle spelers. Ieder seizoen ontvangen er spelers uitnodigingen voor BVO’s en voor het Jeugd Plan Nederland van de KNVB. We hopen dat de uitnodiging van Yvan en Thijs weer een startschot is en dat er meer spelers gaan volgen.

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: