Ivar Lammers: S.V. Hoofddorp-speler van het jaar 2015/2016!

08 juni 2016

In een zenuwslopend opgebouwde climax, begon voorzitter Rogier Uivel deze keer niet met de derde, maar met de vierde plaats! Een meer dan eervolle vermelding was er voor Wibout de Vetten, die op een oor(tje) na de derde plaats karaktervol moest laten aan de bronzen schoenwinnaar en voetbaltovernaar Ibrahim Akkabi. Als tweede en winnaar van de zilveren schoen eindigde de doelpuntvaste Kobina Plange, die de club na het achterliggende seizoen helaas gaat verlaten. Winnaar van de gouden schoen en dus Speler van het Jaar 2015/2016 bij S.V, Hoofddorp werd Ivar Lammers (links op foto met voorzitter Rogier Uivel en secretaris Hans Mols).

Teruggekeerd op het oude nest, was hij voor ons keurkorps van grote vaste waarde. Namens de hele vereniging; alle winnaars van plaats 4 t/m 1 van harte gefeliciteerd!