Speel met de Vriendenloterij mee voor S.V. Hoofddorp

26 maart 2019

Speel je mee met Vriendenloterij? Speel dan mee voor S.V. Hoofddorp!

De Vriendenloterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. De VriendenLoterij is op initiatief van Humanitas in 1989 opgericht en sindsdien is er meer dan 500 miljoen euro geschonken aan meer dan 3.200 (sport)clubs en verenigingen.

De kans is groot dat heel veel S.V. Hoofddorp leden ook mee doen aan de Vriendenloterij, maar niet op de hoogte zijn dat ze met de Vriendenloterij hun vereniging, S.V. Hoofddorp, kunnen steunen. Het enige wat men hoeft te doen is even bellen naar de VriendenLoterij (0880-201020) en vragen of ze het doel wat men nu ondersteunt kunnen wijzigen naar S.V. Hoofddorp.