Slotdagtoernooi opnieuw succes

01 juli 2019

0

Zonovergoten slotdag

 Afgelopen zaterdag 29 juni was weer het traditionele 7x7 voetbaltoernooi voor spelers, trainers, ouders etc om het seizoen af te sluiten. Er hadden zich 20 teams aangemeld, maar naast een afmelding op donderdag vonden 2 teams het niet nodig om zich af te melden. Zij bleven zomaar weg, waardoor de start van het toernooi wat chaotisch verliep. Eenmaal bezig was hier niets meer van te merken en deden alle teams er alles aan om de kwart finales te halen. Dat lukte uiteindelijk de teams: Wees blij met Beij, Imanse BV, Duo Penotti, Backsteetboys, Bal op''t dak, Ouders JO13, de oude Sterren en zoals bijna elk jaar FC Flipse.

Deze  8 streden echt om elke meter ondanks het zeer warme weer en uiteindelijk wisten de teams van FC Flipse en DUO Penotti de finale te halen. Na een fout van de keeper van FC Flipse wist Duo Penotti de score te openen en na de 2-0 was de strijd beslist. Uiteindelijk werd het 4-1 en was DUO Penotti de verdiende winnaar.

Na het douchen was er voor de liefhebbers een BBQ samengesteld door Brandt in de keuken en onder het genot van wat drankjes en met Mark Meijer als zanger werd het een gezellige avond, die rond 22.00 uur werd afgesloten.

Rest mij nog om alle spelers en vrijwilligers te bedanken voor het opnieuw te doen slagen van deze dag

Adri Middelkoop

 Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: