OP ZOEK NAAR DE PERFECTE SEIZOENSAFSLUITER?

06 april 2016

Vanaf vrijdag 20 mei starten de 7x7 35+/45+ toernooien.

Op zoek naar de perfecte seizoensafsluiter? Vanaf vrijdag 20 mei starten de 7x7 35+/45+ toernooien.

Voetballen waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan.

Tijdens het 7x7 35+/45+ toernooi nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het tegen elkaar op, op een half veld. Deelname is gratis en je teamleden hoeven geen lid te zijn van de KNVB of een voetbalvereniging. Trommel je vrienden, buren en collega’s op, maak je team en doe mee.

Nederlands Kampioen worden

De winnaars van de voorronden op 20 mei plaatsen zich voor de districtsfinale die twee weken later wordt gehouden op vrijdag 3 juni. Welk team uiteindelijk Nederlands Kampioen 2016 wordt zal bekend worden tijdens de landelijke finale. Deze finale wordt gespeeld op zaterdag 11 juni 2016 op het KNVB Sportcomplex in Zeist.

Klik hier voor meer toernooi-informatie of om je in te schrijven.