Samenstelling Zondag-selectie seizoen 2018-2019

15 maart 2018

0

Na overleg tussen TC en Jethro Abram.

De Technische Commissie van S.V. Hoofddorp is samen met de nieuwe hoofdtrainer Jethro Abram de afgelopen periode druk bezig geweest met het samenstellen van de spelersgroep van de Zondag-selectie voor het komende voetbalseizoen 2018-2019.

Met veel plezier kan nu al worden vermeld dat onderstaande spelers de toezegging hebben gedaan om ook in het nieuwe seizoen in onze Zondag-1 actief te zullen zijn:

- Jasmin Ramic (aanvaller)
- Sven Wierda (aanvaller)
- Revelinio Vermeer (aanvaller)
- Lars van Rijn (aanvaller / middenvelder)
- Wibout de Vetten (middenvelder)
- Olaf Schell (middenvelder)
- Raymon Breedijk (verdediger)
- Nick Witschge (verdediger)
- Yannick Steffens (verdediger)
- Tuncay Yener (verdediger)
- Tom Boot (verdediger)
- Danny de Bruijn (keeper)

Met de overige spelers van de Zondag-selectie wordt getracht om op korte termijn duidelijkheid te krijgen of wij ook het komende seizoen weer op hun kunnen rekenen. I.v.m. blessureleed heeft Jeffrey Mols besloten om te stoppen met selectievoetbal. Gelukkig blijft Jeffrey wel actief bij de club en hij zal zich het komende seizoen aansluiten bij Zondag-4.

 

Nieuwe aanwinsten !

De Zondag-selectie zal in ieder geval versterkt gaan worden met de nieuwe aanwinsten:

- Kobina Plange (aanvaller) afkomstig van AFC’34 en na 2 jaar weer terug bij S.V. Hoofddorp, waar wij weer van zijn doelgerichtheid en zijn snelle rushes kunnen gaan genieten.

- Stefan Smal (middenvelder / verdediger) ook afkomstig van AFC’34, een multifunctionele speler die in elke linie een versterking zal zijn.

- Sergio Comvalius (aanvaller) afkomstig van AGB die met zijn snelheid en techniek op elke positie in de aanval voor de doelpunten kan gaan zorgen.

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: