Ruben Zimonyi naar Go Ahaed Eagles

06 mei 2019

Keeper O17-1 tekent voor 2 jaar in Deventer

Met gepaste trots kunnen we melden dat onze O17-1 keeper Ruben Zimonyi (minimaal) de komende twee seizoen de kleuren van Go Ahaed Eagles zal gaan verdedigen.

Ruben speelde al flink wat jaren in onze jeugdopleiding toen hij uiteindelijk vanuit de O14 richting Ajax vertrok. Na een mooie ervaring bij Ajax maakte hij de overstap naar FC Twente, wat helaas stopte nadat de Enschedese club in financieel zwaar weer terecht kwam. Hierdoor kwam Ruben terug op het ‘oude Hoofddorpse nest’ om zich dit seizoen weer in de kijker te spelen van de rood-gelen uit Deventer.

Namens iedereen binnen de club feliciteren we Ruben van harte met deze mooie overstap. Wederom zal een talent uit onze opleiding bij een BVO zijn kunsten gaan laten zien. Hier zijn we enorm trots op. Wij wensen Ruben dan ook ontzettend veel plezier en succes!