Mooi resultaat Grote Club Actie 2017

10 december 2017

Groot Compliment Allemaal!

De lotenverkoop termijn voor de Grote Club Actie is inmiddels verstreken per 28 november j.l. Alle op tijd, dat wil zeggen niet later dan 26 november j.l., ingeleverde verkoopformulieren, zijn door ons verwerkt en ingevoerd. Gebleken is dat héél véél jeugdleden uit héél véél van onze pupillenteams de afgelopen weken hard gewerkt hebben om zoveel mogelijk loten te verkopen. In familiekring, in de straat, in de buurt en het winkelcentrum, overal hebben zij hun best gedaan om onze mooie club te steunen door loten te verkopen. Mede door de stimulans van jullie leiders en trainers én jullie ouders hebben jullie een mooi verkoopresultaat behaald.  Namens het bestuur en alle leden héél véél dank daarvoor aan jullie allemaal.

Verkoopresultaat S.V. Hoofddorp

In totaal hebben onze jeugdleden 1202 loten verkocht, welke ook via de incasso te innen waren. Hoewel het resultaat iets minder is dan 2016, zijn we toch bijzonder blij met dit resultaat!

Daarmee hebben jullie S.V. Hoofddorp aan een bijdrage van ruim € 3.000 geholpen!  Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet. De beloning voor iedere loten verkoper, in de vorm van €. 0,50 per verkocht lot zal aan het einde van de maand december aan jullie worden overgemaakt.

Beste individuele verkopers

Van onze jeugdleden hebben 85 jeugdleden actief deelgenomen om loten te verkopen.  Dat is een evenaring van het record uit 2016! De “top-3 “van beste individuele lotenverkopers van 2017 zijn:

-           Niek Amama (JO9-2) met 57 verkochte loten

-           Dylan van Es (JO9-8) met 48 verkochte loten

-           Keano van der Weiden (JO9-1) met 44 verkochte loten

De individuele lotenverkopers zullen in het nieuwe kalenderjaar benaderd worden voor de ‘huldiging’ bij een thuiswedstrijd van Zondag1. Daarnaast ontvangen 21 verkopertjes van onze vereniging, die ren minste 20 loten verkocht hebben een ‘voucher’ met 4 fantastische aanbiedingen, waaronder korting op toegangskaarten tot Bobbejaanland en attractie- en vakantiepark Slagharen. De voucher ligt op naam voor jou klaar en kan je vanaf 16 december a.s. afhalen op het wedstrijdsecretariaat. Ben je benieuwd op welke plaats jij geëindigd bent? klik dan hier

Het beste verkopende team

Dit jaar hebben maar liefst spelers uit 31 teams deelgenomen aan de verkoop van loten. Dat is een verbetering van het record uit 2016! Het ‘team’ dat samen de meeste loten verkocht heeft was de JO9-2 met in totaal 146 loten, waaraan zes spelers hebben bijgedragen. Zij voldoen daarmee aan de eis dat minstens de helft van de spelers van het team, loten moeten hebben verkocht. Zij hebben de toegangskaarten voor het bijwonen van een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal verdiend. In overleg met de teamleiding zal gezocht worden naar een geschikte datum uit de speelkalender van Oranje. Ben je benieuwd hoe jouw team gescoord heeft? klik dan hier

Uitslag van de trekking

De Grote Club Actie 2017 zit erop. Woensdag 13 december a.s. zal de trekking plaatsvinden. De resultaten van de trekking kunt u terugvinden op  http://www.clubactie.nl/lotchecker of naar de uitslag via het nieuwsbericht dat wij zullen plaatsen op onze website www.svhoofddorp.nl. Rest ons niets anders dan alle deelnemende lotenverkopers, -teams, teambegeleiding én de lotenkopers héél hartelijk te bedanken voor hun deelname en tot volgend jaar bij de Grote Club Actie 2018.

Johan Dekkers en Jos van Bakel, (josvanbakel.svhoofddorp@live.nl), coördinatoren Grote Club Actie