Raymond Verhagen benoemd tot TJC vrouwen/meiden voetbal bij S.V. Hoofddorp

02 februari 2017

Meidenvoetbal groeit snel en S.V. Hoofddorp wil ook de meiden/vrouwen alle ruimte geven om zich verder te ontwikkelen.

Om deze groei te ondersteunen is daarom door het Bestuur besloten om de rol van Technisch Jeugd Coördinator (TJC) meiden/vrouwen in te stellen. De TJC gaat in nauw overleg met de technische staf van de jeugdsecties, vorm geven aan de verdere ontwikkeling van de trainers/begeleiders en speelsters binnen de vereniging. Samen met de wedstrijdsecretarissen van de meiden/vrouwen sectie, vormt dit een goede basis om verder te bouwen aan een nog betere meiden sectie.  Raymond heeft de nodige ervaring in het vrouwen voetbal, (UEFA C licentie), is trainer van de Vrouwen 1 van S.V. Hoofddorp en heeft sinds 2002 diverse meidenteams getraind. Verder is hij jaren betrokken geweest als trainer bij de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp. Daarnaast is hij actief voor FC Haarlemmermeer, het samenwerkingsverband van vijf clubs uit de regio. 'Alle activiteiten zijn gericht op het verder ontwikkelen en promoten van het meiden/vrouwen voetbal binnen de vereniging en binnen de regio', aldus Raymond. Om deze ontwikkeling verder te stimuleren zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Dus, wil je aansluiten bij de meiden/vrouwen sectie, laat wat van je horen! Op maandagavond tussen 19:30 en 21:00 uur staan de wedstrijdsecretarissen klaar om alle vragen te beantwoorden.