Raymon Breedijk "Speler van het jaar"

14 juni 2018

0

Unanieme keuze van 14 rapporteurs

RAYMON BREEDIJK “SPELER VAN HET JAAR”

Nadat alle punten waren geteld was er een meer dan terechte winnaar, “Speler van het Jaar” is geworden Raymon Breedijk, op de 2e plaats Sven Wierda en op de 3e plaats Lars van Rijn.

De competitie van het seizoen 2017-2018 is ten einde en de Zondag-selectie heeft het seizoen afgesloten met een barbecue op ons eigen terras. Tijdens de sateetjes, hamburgers en de nodige biertjes werd afscheid genomen van trainer Jerry Verschoor, ass.-trainer Raymond van der Kleij, leider Jos van Wieringen en ass.-scheidsrechter Ronald Blom. Met humorvolle speeches, bloemen en cadeaus werden de mannen in het zonnetje gezet en werd op meer dan gepaste wijze afscheid van hun genomen.

Ook is het traditie om bij de slotavond van het seizoen de uitslag bekend te maken van de verkiezing van “Speler van het Jaar” van de Zondag-1. Door 14 rapporteurs zijn de punten toegekend aan de spelers, die minimaal 15 wedstrijden (van de 26 competitiewedstrijden) in het veld hebben gestaan. En ook dit keer was het een spannende strijd, wie zou het dit jaar gaan worden ? Nadat alle punten waren geteld was er een meer dan terechte winnaar, “Speler van het Jaar” is geworden Raymon Breedijk, op de 2e plaats Sven Wierda en op de 3e plaats Lars van Rijn. De gouden, zilveren en bronzen schoen zijn net als in alle voorgaande jaren beschikbaar gesteld door Carla en Theo Smit Sportprijzen, Wilhelminalaan 14 in Zwanenburg. De prijzen en de cadeaubonnen werden vakkundig door voorzitter Rogier Uivel uitgereikt aan drie jonge spelers afkomstig uit onze eigen jeugdopleiding. Het was een prachtig slot van een uitstekend seizoen, afgesloten met een 7eplaats in het gewenste “linkerrijtje” in het 1e jaar van de eerste klasse. Hulde aan een ieder die daaraan zijn steentje heeft bijgedragen. En vanaf nu genieten van de vakantie!

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: