Vrijwilligerspluim voor Anne van den Bos

06 december 2017

53 jaar lid en ca. 10 jaar trouw medewerker onderhoudsploeg

Anne van den Bos ontvangt deze keer de Vrijwilligerspluim. Sinds 1964 is Anne trouw lid en is al bijna 10 jaar trouw lid van de onderhoudsploeg.

Zijn belangrijkste taak is daarbij het schoonmaken van de kleedkamers, zodat onze leden zich steeds opnieuw in een schone en frisse ruimte kunnen omkleden. De Vrijwilligerspluim komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe. Anne gefeliciteerd; binnenkort wordt de dinerbon van € 50 persoonlijk aan je overhandigd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen. De dinercheque wordt dit seizoen ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale aan de Kruisweg 949 te Hoofddorp. Pizzeria Amici is er voor mensen die van Italië houden en waar gasten kunnen genieten van heerlijke antipasti, prachtige hout gestookte pizza's en zoete dolci. De volledig Italiaanse keukenbrigade staat garant voor authentieke klassiekers en mooie nieuwkomers. U waant zich voor even in het echte Italië.