Vrijwilligerspluim Januari 2017 voor Peter Zeilstra

31 januari 2017

Unaniem heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp besloten de Vijwilligerspluim januari 2017 toe te kennen aan Peter Zeilstra, wedstijdsecretaris JO19.

Peter is al jaren actief als wedstrijdsecretaris maar ondersteunt ook intensief bij jeugdtoernooien en vele activiteiten bij onze vereniging. Daarom is de Vrijwilligerspluim voor hem! Peter van harte gefeliciteerd. Binnenkort ontvang je uit handen van één van de bestuursleden de bijbehorende dinerbon ter waarde van Eu 50. Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan 3 in Hoofddorp.