Vrijwilligerspluim Januari 2016

31 januari 2016

Marga en Jos Bonsen

Voor de maand januari 2016 heeft het bestuur unaniem besloten om Marga en Jos Bonsen als verkrijgers van de Vrijwilligerspluim voor januari 2016 te benoemen.
Zij waren gedurende een zeer lange periode van maar liefst 23 jaar trouwe kantinemedewerkers. Het bestuur is hen daarvoor bijzonder erkentelijk en wil hen op deze wijze eren voor hun enorme inzet.
Van harte gefeliciteerd!

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Kantonees Specialilteiten Restaurant Lucky City in het winkelcentrum Toolenburg (Markenburg 149) in Hoofddorp.