Vrijwilligerspluim voor Manfred Metzger

07 februari 2019

terechte nominatie voor een alles-kunner

Manfred heeft zich uitzonderlijk ingezet voor de vereniging op vele vlakken, zo is hij assistent scheidsrechter bij de zondag 1, fluit menige wedstrijd als scheidsrechter op diverse niveaus, draagt zijn steentje bij als vaste medewerker in de kantine en heeft als allround klusjesman zich meer dan verdienstelijk gemaakt tijdens de renovatie van de bestuurskamer.

Al met al een meer dan welverdiende pluim voor Manfred.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale  aan de Kruisweg 949 in Hoofddorp.