Vrijwilligerspluim februari is voor

14 februari 2017

Stefano Flameling, Aron-Levi de Waard en Eric Bloemberg.

Unaniem heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp besloten de Vijwilligerspluim februari 2017 toe te kennen aan dit jeugdige scheidsrechterstrio, dat zich naast het onberispelijk fluiten van jeugdwedstrijden, ook op andere vlakken voor de vereniging verdienstelijk maakt.

Daarom is de Vrijwilligerspluim voor jullie; mannen van harte gefeliciteerd! Binnenkort ontvang je uit handen van één van de bestuursleden de bijbehorende dinerbon ter waarde van Eu 50. Alleen voor jullie is deze bon ook geldig bij Pizzeria Amici, Kruisweg 949 in Hoofddorp.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan 3 in Hoofddorp.