Voor de maand december is de Vrijwilligerspluim door het bestuur van S.V. Hoofddorp toegekend aan .

16 januari 2019

Mireille Kramer

Al jarenlang ondersteunt Mireille onze vereniging met haar bijdragen aan vele S.V. Hoofddorp-activiteiten. Daarnaast is ze als vrijwilligster zeer frequent aan de bedienende kant van onze bar te vinden. De Vrijwilligerspluim komt haar hierdoor dan ook meer dan verdiend toe. Mireille gefeliciteerd; binnenkort wordt de dinerbon van € 50 persoonlijk aan je overhandigd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale  aan de Kruisweg 949 in Hoofddorp.