Vrijwilligerspluim april/mei bekend

05 juli 2017

0

De Vrijwilligerspluimen voor de maanden april en mei zijn bekend. De pluim van april is voor Bernd Blommendaal. Van mei is de Vrijwilligerspluim voor Marco Commandeur.

Bernd Blommendaal

Gedurende het afgelopen seizoen is onverwacht een van onze keeperstrainers vertrokken. Geheel belangeloos heeft Bernd dit gat in onze verenigingsorganisatie, in samenwerking met een drietal jeugdselectiekeepers, gedicht. Op deze manier heeft hij ervoor gezorgd dat onze selectiekeepers in de tweede helft van het seizoen toch weer op niveau hebben kunnen trainen. De Vrijwilligerspluim komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe.

 

 

Marco Commandeur

Marco Commandeur is al jaren samen met Robert van den Broek de enthousiaste leider / trainer van het team van hun zonen (thans de JO12-3). De afgelopen jaren floot Marco bij onvoorziene afzeggingen van scheidsrechters veelvuldig wedstrijden in de JO12, 13, 14, 15 categorieen, alsmede bij onze meidenteams. De Vrijwilligerspluim komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe.

Beiden gefeliciteerd: binnenkort wordt de dinerbon van € 50 persoonlijk aan je overhandigd. 

 

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan 3 in Hoofddorp.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: