Nieuwe vrijwilligerspluimen toegekend

31 maart 2016

Respect voor de scheids

Er zijn door het Bestuur van S.V. Hoofddorp weer nieuwe Vrijwilligerspluimen toegekend. De Pluim voor deze maand gaat naar de reeds jarenlang fluitende John Haakman en zijn zoon Kevin. Dit scheidsrechtersduo leidt al tijden lang streng maar rechtvaardig vele wedstrijden van teams op ons complex. John en Kevin van harte gefeliciteerd.

De dinercheque voor twee personen die geheel vrij te besteden is, wordt binnenkort aan jullie overhandigd. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Kantonees Specialilteiten Restaurant Lucky City in het winkelcentrum Toolenburg (Markenburg 149) in Hoofddorp.