OVERSCHRIJVINGEN

09 mei 2016

Voor 15 juni 2016.

Overschrijvingen van S.V. Hoofddorp naar een andere vereniging of van een andere vereniging naar S.V. Hoofddorp moeten plaatsvinden voor 15 JUNI A.S. !

WAT MOET JE DOEN OM OVER TE SCHRIJVEN NAAR S.V. HOOFDDORP ?

1. Je meldt je bij het wedstrijdsecretariaat van S.V. Hoofddorp met je huidige spelerspas / relatiecode van de KNVB
2. Je vult volledig digitaal een aanmeldingsformulier van S.V. Hoofddorp in en je ondertekent dit
3. S.V. Hoofddorp regelt jouw overschrijvingsverzoek digitaal met de KNVB voor 15 juni
4. M.i.v. 1 juli ben je dan officieel lid van S.V. Hoofddorp

Hoe kun je overschrijven?

M.i.v. het seizoen 2016-2017 is het niet meer nodig om bij een verzoek tot overschrijving de (blauwe) overschrijvingsformulieren (incl. spelerspas) in te vullen en naar de KNVB te zenden. Elke speler/speelster in het amateurvoetbal kan vanaf heden de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging meldt de speler/speelster aan bij de KNVB via Sportlink Club (digitale ledenadministratie van de Bond). Bij het aanmelden van de nieuwe speler/speelster wordt automatisch bepaald of en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn (bijv. A- of B-Categorie of een blokkade). Indien de oude vereniging een blokkade op het betreffende lid in Sportlink Club heeft ingevoerd, is overschrijving niet mogelijk tot dat de speler/speelster bij zijn oude vereniging aan alle verplichtingen heeft voldaan. Informatie over overschrijvingen van en naar S.V. Hoofddorp kun je krijgen bij jouw wedstrijdsecretaris.