Opzeggen lidmaatschap van S.V. Hoofddorp

15 april 2020

0

of overstappen naar een andere vereniging?

Helaas heeft de KNVB in verband met de coronacrisis besloten dat de competities dit seizoen niet meer uitgespeeld gaan worden.  Of er deze lente en / of zomer weer gevoetbald kan worden hangt af van de maatregelen die na 28 april van kracht blijven.  Zodra hier meer over bekend is zullen wij, in overleg met onze leden, bekijken in hoeverre het mogelijk en wenselijk is om trainingen te hervatten en andere activiteiten te organiseren.

Aan het einde van elk seizoen zijn er spelende leden van jeugd en senioren die besluiten om te stoppen met voetballen, of spelers die een overstap willen maken naar een andere vereniging.  Vaak weten leden al in een vroegtijdig stadium dat zij het lidmaatschap met S.V. Hoofddorp willen beëindigen.  Indien je wilt stoppen met voetballen bij S.V. Hoofddorp, dan word je vriendelijk verzocht zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk 31 mei a.s je lidmaatschap op te zeggen via de e-mail: ledenadministratie@svhoofddorp.nl.

 

N.B. Een overschrijving naar een andere vereniging moet uiterlijk 15 juni, 23.59 uur zijn aangevraagd bij de KNVB door de nieuwe vereniging.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: