Opnieuw Kerstdiner voor ouderen bij S.V. Hoofddorp

05 december 2018

0

Kantine 13 december omgetoverd in sfeervol kerstrestaurant. Vanwege het grote succes van verleden jaar heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp besloten om ook dit jaar een kerstdiner voor 90 ouderen te verzorgen.

Op basis van het grote succes van het Kerstdiner verleden jaar, heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp besloten om ook dit jaar een Kerstdiner voor 90 ouderen te verzorgen. Vanuit de groep vrijwilligers, die verleden jaar hebben gekookt, is al snel besloten om het nu volledig in eigen beheer te doen. Met eigen koks als Bilge Evin, Janneke Teeuwen en Ellen Bouwmeester zijn de gasten verzekerd van een heerlijk diner. Door Dave Spring in ’t Veld, chef-kok bij Vondelpark 3, is een prachtig en smakelijk menu opgesteld. De chef-kok gaat een aantal maaltijdcomponenten bereiden en daar zijn wij hem bijzonder dankbaar voor. 

De kantine wordt weer omgetoverd in een sfeervol restaurant, waarvoor Haarlemmermeerverhuur het nodige serviesgoed, tafels, stoelen en linnengoed levert. Naast een aantal vrijwilligers, die verleden jaar hebben meegewerkt, gaan dit jaar een aantal meiden uit S.V. Hoofddorp Vrouwen 1 en 2 en een aantal mannen uit de Zondag 8 en 10 de handen uit de mouwen steken om de ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. In totaal werken 30 vrijwilligers mee, zowel in de keuken, als in het restaurant en als tafelheer/dame. Uiteraard verzorgt Jan den Boer van Den Boer Business Travel Solutions het vervoer per luxe bus voor diegenen die zelf geen vervoer hebben. 

In samenwerking met het Rode Kruis en de Zonnebloem gaan we er dit jaar voor zorgen dat de ouderen samen met enkele oud S.V. Hoofddorpleden in alle opzichten een heerlijke avond gaan krijgen. De muzikale omlijsting is in handen van Max Pomstra en ook zal de Kerstman niet ontbreken. Naast grote dank voor iedereen die aan dit bijzondere diner belangeloos meewerkt, is er bijzondere dank voor Riviera Maison, die voor elke dinergast een attentie ter beschikking stelt.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: