Onveilige situaties op ons parkeerterrein

22 februari 2019

De afgelopen periode hebben we als bestuur een aantal onveilige situaties en asociaal rijgedrag gesignaleerd nabij ons sportcomplex of ons parkeerterrein.

Om de veiligheid van onze leden, ouders van leden, toeschouwers, en mede weggebruikers te garanderen vragen we daarom dringend uw medewerking om:

• Auto’s alleen te parkeren op de daarvoor bestemde parkeervakken en b.v. niet op de toegangsweg naar ons sportcomplex;
  • De maximum snelheid op het parkeerterrein te bepreken tot 15 km;
  • In het donker of bij slecht zicht fietsverlichting aan te hebben;
  • De minder-valide parkeerplaats of toegangswegen niet te gebruiken als stopplaats of wachtplek;
  • Geen voertuigen (auto’s, scooters, motoren, etc.) te plaatsen binnen de hekwerken van ons sportcomplex;

Dank alvast voor uw medewerking.