Wordt dit onze toekomst?

10 oktober 2018

Dringend versterking onderhoudsploeg gezocht. Door natuurlijk verloop, vergrijzing en het niet altijd op maandag- en vrijdagmorgen aanwezig kunnen zijn is er thans dringende behoefte aan meer handjes bij onze trouwe Onderhoudsploeg.

De onderhoudsploeg maakt op iedere maandag- en vrijdagochtend de kleedkamers tip top, trekt de belijning op de grasvelden en maakt het terrein weer schoon en is daarmee heel belangrijk voor de vereniging. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om gezellig met elkaar een kop koffie te drinken.

Door natuurlijk verloop, vergrijzing en het niet altijd op maandag- en vrijdagmorgen aanwezig zijn is er thans dringende behoefte aan meer handjes.

Het kan toch niet zo zijn dat onze kleedkamers door gebrek aan vrijwilligers niet meer schoongemaakt kunnen worden of dat er geen fatsoenlijke belijning op de velden staat.
Kom daarom op maandag- of vrijdagmorgen langs om te kijken wat de werkzaamheden inhouden en of het mogelijk is om een nieuw lid van de Onderhoudsploeg te worden.

Telefonische informatie, Gert Grooteman 06 46587752 of Johan de Jong 06 53911269.