Geen promotie naar 1e klasse voor Zondag-1

29 mei 2016

In de na-competitie voor promotie naar de 1e klasse heeft onze Zondag-1 in de 1e ronde helaas Velsen niet kunnen verslaan. Na de 2-1 winst in de thuiswedstrijd werd de uitwedstrijd met dezelfde cijfers verloren. In de verlenging werd door een terecht gegeven strafschop de stand op 3-1 gebracht door Velsen. Ondanks enkele opgelegde kansen kwam onze ploeg niet meer tot scoren. De teleurstelling was groot na afloop in de kleedkamer. Maar er was zeker ook grote bewondering voor onze mannen, want na een moeizaam seizoen, waar steeds in het rechter rijtje gestreden moest worden voor lijfsbehoud, hebben zij de juiste mentaliteit getoond om voor promotie te strijden. Mannen, proficiat voor het getoonde spel en inzet !