Nieuwe vertrouwenspersoon

08 juni 2020

Met ingang van het nieuwe voetbal seizoen hebben wij een vertrouwenspersoon.  De vertrouwenspersoon is, naast de gedragscode-commissie, persoonlijk en op vertrouwelijk wijze te benaderen.

De rol van de vertrouwenspersoon is onder andere het verzorgen van een eerste opvang van leden die te maken hebben met ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging (voor zover dit gedrag zich binnen de activiteiten van de vereniging heeft afgespeeld).  De vetrouwenspersoon kan benaderd worden door leden die zich niet comfortabel voelen om een melding te maken bij de gedragscode-commissie.

De vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en staat los van alle beleid- en bestuurszaken van de vereniging.

De vertrouwenspersoon van de voetbalvereniging S.V. Hoofddorp is Mariska Meijer.  Ze is te bereiken via info.mystone@kpnmail.nl of 06-11270873.