Nieuwe Verenigingspluimen toegekend

10 oktober 2019

Het bestuur heeft weer Verenigingspluimen toegekend. Deze keer met terugwerkende kracht ;)

Fred Buijs

Tomeloze inzet als trainer van heel veel teams van S.V. Hoofddorp

Fred Buijs is sinds mensenheugenis actief als onbezoldigd en zeer gewaardeerd trainer van vele teams bij S.V. Hoofddorp.

De Vrijwilligerspluim voor april 2019 komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe. Fred gefeliciteerd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen. De dinercheque werd ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale aan de Kruisweg 949 te Hoofddorp.

Pizzeria Amici is er voor mensen die van Italië houden en waar gasten kunnen genieten van heerlijke antipasti, prachtige hout gestookte pizza's en zoete dolci. De volledig Italiaanse keukenbrigade staat garant voor authentieke klassiekers en mooie nieuwkomers. U waant zich voor even in het echte Italië.