Nieuwe O13-1 van S.V. Hoofddorp verkoopt de huid duur tegen Almere City O13-1 | Verslag

26 juni 2019

Afgelopen dinsdag heeft de nieuwe O13-1 van S.V. Hoofddorp een oefenwedstrijd gespeeld tegen de nieuwe O13-1 van BVO Almere City.

Onder leiding van trainer Mitchell Pauwels speelde S. V. Hoofddorp een hele topwedstrijd tegen de Almeerders, die aankomend seizoen uitkomen in de landelijke 1e divisie.

Met name de eerste helft kon S.V. Hoofddorp meer dan goed tegenstand bieden en stond er halverwege zelfs een 1-0 voorsprong op het scorebord. En dat was op dat moment nog verdiend ook. Na rust sloeg de vermoeidheid toe, terwijl Almere City nog een tandje kon bijzetten. Uiteindelijk won Almere City met 3-1, maar S.V. Hoofddorp o13-1 heeft de huid duur kunnen verkopen!