Nieuw emailadres voor berichten | Communicatie & PR

26 juni 2019

Als Sectie Communicatie & PR proberen we onze leden zo snel en accuraat mogelijk te informeren over veranderingen, mededelingen, leuke weetjes etc..

Om u beter op de hoogte te kunnen houden van allerlei zaken binnen en ook buiten onze mooie vereniging, hebben we besloten om een ‘redactie’  te vormen, zodat de communicatie georganiseerder en sneller verwezenlijkt kan worden. We willen u dan ook vragen om uw wedstrijdverslagen, informatie, mededelingen en alle andere publicaties naar onze Redactie te sturen.  Daarvoor hebben we een nieuwe emailadres gecreëerd: redactie@svhoofddorp.nl.

“Ook al heb je briljante ideeën, als je ze niet kunt overbrengen, dan kom je nergens.”

Stuur dus uw (nieuws)berichten naar de redactie en wij zorgen er voor dat het wordt overgebracht aan iedereen..

Met vriendelijke groeten,

Onur Ozyigit - Bestuurslid Communicatie & PR

PS: We zijn nog op zoek naar enthousiaste redactieleden om af en toe berichtjes te plaatsen op de website en op onze Social Media kanalen. Als je daar iets voor voelt, neem dan contact op met mij, Onur Ozyigit (communicatie@svhoofddorp.nl). Het neemt maar een fractie van je tijd in beslag. Een fractie van jouw tijd is goud waard voor de vereniging, en euh wat zei John F. Kennedy destijds nou hierover: "Vraag niet wat jouw vereniging voor jou kan doen - Vraag wat jij voor je vereniging kunt doen".. ;)