Nieuwe spelers voor S.V. Hoofddorp

17 mei 2016

versterkingen voor zondag selectie

Na een slechte start, een moeizame winterperiode en een ijzersterk slot van de huidige competitie heeft Zondag-1 van S.V. Hoofddorp de 3e periode op eigen kracht behaald in de 2e klasse B. Komende week beginnen de wedstrijden van de na-competitie tegen Velsen voor promotie naar de 1e klasse. Het kan dus nog een succesvol einde van dit seizoen worden!

Maar in de afgelopen maanden is ook al het vizier gericht geweest op het nieuwe seizoen. Trainer Jimmy Simons en ass.-trainer Robert van der Starre hebben samen met de technische commissie op dit moment 7 belangrijke versterkingen van “buitenaf”kunnen verwelkomen. Tevens zullen enkele talentvolle jonge spelers van Zondag-2 (uitkomend in de Res. Hoofdklasse) worden toegevoegd aan de A-selectie. En uit onze succesvolle jeugdopleiding, die afgelopen zondag de certificering voor regionale jeugdopleiding van de KNVB heeft ontvangen, maken 7 talentvolle A-junioren de overstap naar de Zondag-selectie. Met de bestaande spelersgroep en deze nieuwe spelers zal gestreefd gaan worden naar het behalen van mooie successen in de komende seizoenen.

De volgende nieuwe spelers zullen S.V. Hoofddorp-1 gaan versterken:

- Sergio Cameron (van hoofdklasser Ajax)
- Jeffrey Mols (van hoofdklasser Noordwijk : op de foto)
- Jasmin Ramic (van topklasser GVVV)
- Tuncay Yener (van topklasser Kon.HFC)
- Donny Kool (van 2e klasser Pancratius)
- Özkan Özmen (van 2e klasser VVA/Spartaan)
- Fahim Zade (van 3e klasser Wherevogels)

M.u.v. Jasmin Ramic wonen de overige zes nieuwe spelers allemaal in Hoofddorp en Jeffrey Mols, Tuncay Yener en Donny Kool hebben alle drie in het verleden al bij onze vereniging gespeeld !

De volgende spelers zullen S.V. Hoofddorp-1 gaan verlaten:

- Nick Tavenier (naar Pancratius)
- Sven Wierda (naar Overbos)
- Mamoudou Keta (n.n.b.)
- Jan Ziere (n.n.b.)
- Elroy Knol (gestopt ivm studie)

Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met trainer Jimmy Simons, tel.nr. 06-21268084.