ZONDAG 2 handhaaft zich in de Res. Hoofdklasse

17 juni 2019

Was het spannend? Ja het was spannend!

Dankzij een zwaar bevochten 1 - 0 overwinning in de finalewedstrijd van de nacompetitie tegen Hooglanderveen 2 heeft zondag 2 zich gehandhaafd in de reserve hoofdklasse. Klasse jongens.. We zijn trots op jullie!

UPDATE 12-06-2019
De finale:
S.V. Hoofddorp 2 - Hooglanderveen 2
Datum: Zondag 16 juni 2019 - 12:00
Plaats: Sportpark De Meern | Loenenseboslaan 2 | 3454NT | De meern

UPDATE 11-06-2019
Maandag 10 juni heeft de Zondag 2 een zeer zwaar bevochten zege geboekt bij Geel Wit in Haarlem. Na een achterstand van 2-3 bij rust werd het uiteindelijk 3-3. In de verlenging scoorden beide teams nogmaals, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen.Hoofddorp was hierin de betere, waardoor nu volgende week de finalewedstrijd volgt tegen Hooglanderveen volgt op een nader te bepalen neutraal terrein.

Voor het behouden van de Res. Hoofdklasse voor het seizoen 2019-2020 moet onze Zondag 2 in de na-competitie 3 finalewedstrijden spelen. De 1e wedstrijd tegen ZAP 2 uit de 1e klasse werd op een snikheet hoofdveld overtuigend gewonnen met 4-0. Doelpuntenmakers waren Robin Knol (2x), Kerem Koc en Miliano Groenbast.

Maandag 10 juni a.s. (2e Pinksterdag) spelen onze mannen de 2e wedstrijd tegen Geel-Wit ’20 in Haarlem, aanvang 12.00 uur. Supporters zijn van harte welkom om de Zondag 2 aan te moedigen naar weer een winstpartij. Daarna volgt bij winst dan de 3e finalewedstrijd op een neutraal terrein. Wij houden jullie op de hoogte!