meidensectie S.V. Hoofddorp heeft ambitieuze plannen voor het komend seizoen

09 mei 2020

Uitbreiding van de selectieteams naar MO15 en MO17

Afgelopen seizoen hebben we met het eerste MO13-1 selectieteam laten zien dat er binnen S.V. Hoofddorp ook talent aanwezig is binnen de meidensectie. Er is zelfs ruimte voor meer: het komende seizoen willen we ons aandeel in het prestatieve voetbal binnen de meidensectie uit gaan breiden naar de hogere leeftijdscategorieën. De 1e teams van de MO15 en MO17 gaan onderdeel uit maken van het gecertificeerde traject binnen de S.V. Hoofddorp jeugdopleiding. We hebben hiertoe een eigen lid binnen de TJC (technische jeugd commissie):Raymond Verhagen. Hiermee krijgen we als meidensectie binnen de club naast de jongens niet alleen een prominentere plek, maar zorgt dit tevens voor verdere uitbreiding binnen de jeugdopleiding, waar plek is voor ieders talent.

De ambities binnen de meidensectie beperken zich niet tot het selectievoetbal. We hebben ook nog plekken in de breedtesport-teams. Van de MO11 tot en de MO19-1. Bij de Vrouwen 1 is er ruimte voor ervaren en talentvolle speelsters. Bij de HFD VR 18+ (7x7) gaat het vooral om het plezier, ook daar is nog plaats.
Dus heb je zin om te gaan starten met voetballen of speel je nu bij een andere vereniging? Stuur een email naar meidenvoetbal@svhoofddorp.nl en we nemen contact met je op.