Martijn Blijleven nieuwe Hoofd Jeugdopleiding S.V. Hoofddorp

25 maart 2018

0

Als opvolger eind seizoen vertrekkende Chris Schuthof.

Met ingang van het seizoen 2018/2019 vervult Martijn Blijleven bij S.V. Hoofddorp de functie van Hoofd Jeugdopleiding. In deze functie volgt hij Chris Schuthof op, die bij ons bestuur heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen te willen stoppen.

Met Martijn Blijleven haalt S.V. Hoofddorp een uitstekend gekwalificeerd HJO in huis, die binnen S.V. Hoofddorp al eerder zeer actief en succesvol is geweest als trainer van diverse jeugdelftallen, alsmede als Technisch Jeugd Coördinator. Blijleven kent de club, het technisch beleid en de manier van werken binnen de jeugdopleiding als geen ander. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring en contacten opgedaan met zijn activiteiten bij de KNVB, die hij in deze functie uitstekend kan inzetten.

Martijn gaat werken aan het verder professionaliseren van de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp, die met de door de KNVB op regionaal niveau gecertificeerde status en de door de Ajax Academy toegekende partner SterStatus (het hoogste samenwerkingsniveau) al tot de beste van de wijde regio behoort. Het is de ambitie van het bestuur om deze lijn verder door te trekken en verwacht met de benoeming van Blijleven flinke stappen in die richting te kunnen zetten. De komende periode gaat het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding zich toeleggen op het inwerken in de lopende dossiers, de overdracht van activiteiten van Schuthof en de voorbereiding op het volgend seizoen.

Grote waardering en complimenten gaan uit naar Chris Schuthof, die zich de afgelopen jaren als HJO, bijzonder heeft ingespannen om de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp naar het huidige hoge niveau van professionaliteit te brengen. 

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: