Beste Lotenverkopers Grote Clubactie gehuldigd

28 februari 2018

beste verkopende team binnenkort naar wedstrijd van Oranje

Zondag 25 februari j.l. zijn de beste loten verkopers van de Grote Clubactie 2017 gehuldigd in de bestuurskamer in aanwezigheid van hun familie en bestuursleden.

Helaas kon Niek Amama als allerbeste lotenverkoper niet aanwezig zijn, omdat hij van een vakantie geniet. De nummers twee, Dylan van Es en drie, Keano van der Weijden (samen met coördinatir Jos van Bakel op de foto), werden namens het bestuur hartelijk bedankt voor hun inzet en prachtige verkoopresultaat. Zij ontvingen een originele S.V. Hoofddorp bal en een waardebon. Het beste verkopende team, gaat binnenkort naar een wedstrijd van Oranje. Alle lotenverkopers én lotenkopers hartelijk dank en we rekenen weer op jullie, bij de volgende actie in komend najaar!

De top-3:

Niek Amama (JO9-2) met 57 verkochte loten