Lotenverkoop draait op volle toeren

14 oktober 2020

Herfstvakantie tussenstand

In de Grote Clubactie monitor kunnen wij zien dat jullie heel enthousiast loten verkopen! De meeste via de ‘on-line’ methode maar ook de traditionele verkoop met éénmalige machtiging via het verkoopboekje doet het nog steeds goed!

We zijn inmiddels de 1000 verkochte loten gepasseerd, maar nog niet in de buurt van het aantal verkochte loten van vorig jaar. Dat waren er ruim 1800. We hebben nog een aantal weken de tijd, maar gebruik juist deze vrije week van school om bij jou in de buurt loten te verkopen. Neem jouw persoonlijke QR code mee óf je verkoopboekje en scoor voor ieder verkocht lot 0,50 cent voor je eigen portemonnee. Vergeet echter niet jouw verkoopboekjes te bewaren en op tijd in te leveren. Heb je meer verkoopboekjes nodig ? Die kan je ophalen op het wedstrijdsecretariaat, 1e etage van het clubgebouw.

SUPERLOTEN

Superloten zijn ook leuk om als seniorenteam met elkaar aan te schaffen. Je koopt dan 50 loten voor een bedrag van €. 150,= met je hele team, het geen neerkomt op een tientje de man/vrouw. Je maakt kans op mooie prijzen. Steun S.V. Hoofddorp en schaf met je team een Superlot aan door hier  te klikken en je gegevens in te vullen. Schaf je het Superlot aan via een Jeugdlid, vergeet dan ook niet zijn/haar naam te vermelden! Vergeet niet de lotnummers te verdelen onder je meebetalende teamgenoten!

OVERIGE BELANGRIJKE INFO:

• Inleveren verkoopboekjes met éénmalige machtigingen ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.Inleveren uiterlijk 15 november 2020. Je kunt dus de komende weken nog héél veel mensen blij maken met de aankoop van loten
  • Heb je minstens 20 loten verkocht ? Dan ontvang je als dank een voucher met leuke voordeel aanbiedingen.
  • Bekendmaking beste lotenverkopers;  begin december 2020
  • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2020

VRAGEN?
Neem voor antwoorden contact op met ons!

Coördinatoren Grote Clubactie 2020 Johan Dekkers en Jos van Bakel (06-53727923 / josvanbakel.svhoofddorp@live.nl